İZMİR / BORNOVA - İzmir Ticaret Odası İlkokulu

GÜVEN DEMİRCİ - MÜDÜR

01.06.1969 yılında Tunceli´de doğan Güven DEMİRCİ, ilk öğrenimini İzmir´de, orta ve lise öğrenimini Bolu´da, yüksek öğrenimini Malatya İnönü Üniversitesi´de tamamlamıştır. 1998 yılında Malatya´dan İzmir´e naklen atanmış, 08.08.2000 tarihinden bu yana İzmir´in değişik okul ve kurumlarında yönetici olarak çalışmıştır. 15.01.2024 tarihinde İzmir Ticaret Odası İlkokulu´na atanmıştır. Görev yaptığı kurumlarda eğitim içerikli projeler ile organ ve kan bağışı gibi sosyal sorumluluk içeren birçok projeye öncülük etmiş, farkındalık yaratan yenilikçi uygulamalar ortaya koymuştur. Eğitim alanında mahalli ve merkezi birçok seminer, kurs, panel ve konferansa iştirak etmiştir. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır.