İZMİR / BORNOVA - İzmir Ticaret Odası İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzca coşkuyla kutlandı.

Nis

Kütüphaneler Haftası; Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Mrt

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve “Çanakkale Geçilmez” dediği gün, tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı’yla başladı. Okulumuz 4. sınıflarının etkinlikleriyle devam eden tören; konuşmalar, şiirler, video gösterileri ve oratoryo ile devam etti. Törenimiz okulumuz Müdürü Sayın Güven DEMİRCİ'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ve teşekkür konuşmasının ardından iyi temennilerle sona erdi.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Kas

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Seçimleri İlkokullar için 27 Kasım 2023 Saat 13.00, Anaokulu Okul Aile Birliği Seçimi ise 30 Kasım Perşembe 2023 saat 13.00 te Çok Amaçlı Salonumuzda yapılacaktır.  Tüm Velilerimiz davetlidir.

May

2022-2023 yılı eğitim öğretim yılı 23 Nisan kutlamaları okulumuzda gününde yapılmıştır.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı 3. ve 4. sınıflar arası futbol turnuvası başlamıştır.

May

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilere ''MUCİZE (WONDER)'' filminin konusu üzerinden ''farkındalık, özel durumları kabul, koşulsuz kabul, kişilerarası iletişim, farklılıklara saygı'' kavramları üzerine çalışma yapılmıtşır.